Fester/Selskab

FESTER/SELSKABER

Livets fester på Hotel Nygaard på Læsø

Det er med meget stor fornøjelse at vi hvert år huser mange fester. Det er lige fra barnedåb til begravelse og alt det indimellem som konfirmation, bryllup, fødselsdage mm. Mange af de lokale borgere vælger Hotel Nygaard når familien skal samles til fest. Vi står altid klar med professionelt personale der er klar til at servicere dig og dine gæster.

Lige meget hvilken anledning og menu du vælger vil vi altid sørge for at bordene er pænt pyntet naturligvis i samråd med dig/jer mht. bordopstilling, farvevalg osv.

Til større arrangementer finder vi en god pris og en god løsning der passer til netop jer. Vi har gode samarbejder rundt om på øen, hvis i har brug for flere værelser e.l.

Hold din fest på Læsø hos os på Hotel Nygaard og giv dine gæster en oplevelse for livet. Vi har den skønneste pejsestue, en flot restaurant og et yndigt fest lokale. Desuden har vi de skønneste naturområder, hvor der kan grilles eller slåes telt op, hvis i ønsker dette.

Kontakt Hotellet på tlf: 9849 1666 for yderligere oplysninger eller tjek vores Facebook, hvor der ligger billeder fra tidligere arrangementer.